Sevinal Opti – slutet på det pinsamma problemet med urininkontinens

Inkontinens är en av de mest pinsamma åkommorna som både män och kvinnor möter. Det sänker komfortzonen och tar bort självförtroendet. Det kan slå när som helst – det manifesterar sig ofta i det minst « praktiska » ögonblicket. Lyckligtvis kan problemet bekämpas framgångsrikt. Du behöver Sevinal Opti, ett örttillskott som fungerar omfattande, ad hoc och även förebyggande.

Problemet med inkontinens är av global skala – det drabbar 12,4% av kvinnor och 5% av män. Ian Milsom från Göteborgs kontinensforskningscenter (GCRC) i sitt arbete med titeln  » Hur stort är problemet? Inkontinens i antal « säger att förlusten av kontroll ger en känsla av skam, önskan om isolering och depression, så många som 50% av människor inte söker specialisthjälp.

Ibland kräver dock situationen ett modigt beslut – att besöka en specialistläkare. Med sjukdomen kan du också slåss genom lämpliga övningar och användning av kosttillskott. I priset ingår produkter som inte bara bekämpar inflammation och förbränning utan också stärker urinsystemet från insidan. Sevinal Opti uppfyller sådana kriterier i 100%.

Tillämpning och drift av Sevinal Opti

sevinal opti Sevinal Opti är i form av kapslar (ett paket innehåller 30 stycken). Det rekommenderas att konsumera två kapslar om dagen – 30 minuter före den planerade måltiden (t.ex. morgon och kväll). Tillskottet bör drickas med mycket vatten. Överskrid inte den rekommenderade dosen. Receptet är så utvecklat att det är optimalt att ta tillskottet två gånger om dagen. Mer intensiv användning är fortfarande säkert för kroppen, men det ger inte multiplicerad effekt. Det är oekonomiskt och onödigt.

Produkten är avsedd för personer över 18 år. Komplettering bör ges till gravida kvinnor och ammande mödrar. Det rekommenderas att använda behandlingen i minst 60 dagar så att effekten är omfattande och permanent.

Sevinal Opti har en multi-territoriell effekt. Det bekämpar omedelbara symtom och når samtidigt källan till problemet genom att minimera risken för pinsamt och pinsamt obehag i framtiden.

Spektrumet av aktion hos Sevinal Opti:

 • det lindrar den obehagliga brännande känslan;
 • Bekämpar problemet med urininkontinens i olika situationer (t.ex. vid nysningar);
 • förbättrar muskeltonen i bäckenbotten (det är ett stöd för övningar);
 • minskar frekvensen på besök på toaletten;
 • reglerar funktionen i urinvägarna genom att förstärka den från insidan;
 • bekämpar oförmågan att passera urin och « droppe » avföring;
 • stöder kampen mot förstorad eller övervuxen prostata;
 • eliminerar urinvägsinfektioner;

Sammansättningen av supplementet Sevinal Opti

Sevinal Opti är baserat på ett beprövat örtrecept. Den använder mycket aktiva medicinalväxter som används som naturliga läkemedel i många regioner i världen. Tillskottet har dessutom stöttats av vitaminer och element som förbättrar och påskyndar effekterna av behandlingen. Samtidigt är de naturliga komponenterna hälsosäkra, orsakar inte biverkningar och är inte en börda för magen.

 • Vildros (Rosa canina) – tidigare busken tillhandahöll den grundläggande maten för en människa, idag behandlas den som ett kulinariskt tillskott och samtidigt som en naturlig medicin. Det är en källa till värdefulla aktiva ämnen. Den innehåller tio gånger mer C-vitamin jämfört med svarta vinbär. Dessutom är det en skattkammare av vitamin A, B1, B2, E, K, folsyra, flavonoider och karetonoider. Rosehip extrakt bekämpar infektioner, säkerställer en korrekt funktion av njurarna och urinblåsan. Det används för att behandla sjukdomar i urinvägarna. Blommorna har en urindrivande effekt.
 • Peruviansk paprika, maca (Lepidium meyenii) som också kallas peruansk ginseng är en tvåårig växt som finns i Anderna. Det odlas för att få röda att läka. I traditionell medicin har sydamerikanska människor använts i tusentals år. Vallmofröekstraktet innehåller fiber, fytohormoner, antioxidanter, fettsyror, steroler, senapsolja, vitaminer (A, B1, B2, B3, C, E) och mineralsalter (bor, zink, mangan, koppar, selen, kalcium, järn). Att äta roten förbättrar vitalitet, uthållighet och sexuell energi. Dessutom stärker det musklerna, förbättrar humöret och hjälper till att bekämpa prostata.
 • Pumpa (Cucurbita pepo) – används nu främst som grönsaks- och juldekoration. Samtidigt betraktas det i ursprungslandet (Mexiko) fortfarande som ett värdefullt naturligt läkemedel. Det finns D-chiro-inositol i sin parenkym, som kan ersätta insulin. Dessutom är pumpa en källa till vitaminer och mineralsalter. Det används som ett hjälpmedel vid behandling av prostata. Innehållet i fytosteroler påverkar positivt urinsystemet vilket orsakar maximal ökning av spolflödet.
 • Vanlig majs (Zea mays) – traditionen att odla detta säd i Mexiko når över 4500 tusen. BC Detta är en källa till protein, fett, kolhydrater och flavonoider. Dessutom innehåller den vitaminer (B, C, D och E, K) och mineralsalter (inklusive fosfor, magnesium, järn, selen). Majsflaggan är vanndrivande. De rekommenderas för användning vid inflammation i urinblåsan och vid urinvägar. Ökar mängden oxalat, fosfat och urat som utsöndras i urinen.
 • Björkbjörk, karamellknöl (Agathosma betulina) – är en vintergrön buske som förekommer i de södra regionerna i Afrika. Det medicinska råvaran är ett blad som innehåller bland annat limonen, diospferon, pulegon och iso-menton. I ursprungsland används det ofta vid urinblåsan. Lindrar symptomen på inflammation i urinblåsan, urinröret, njurarna och förkylningen av urinblåsan.
 • Serrat-sabal, Sabal minor (Sabal minor) – är en naturligt förekommande växt främst i USA. Extrakt av dess svarta, glänsande frukt används för att normalisera metabolismen i cellerna i prostatakörteln. Användningen av sidosidan förhindrar tillväxten av prostata. Dessutom löser det problemet med täta urineringar, brådskande, dåligt flöde och urininkontinens.
 • Vitaminer B1, B2, B3, B12 – utför viktiga funktioner i många fysiologiska processer. De stärker nervsystemet, vilket ökar motståndet mot stress och minskar depression. De underlättar transport av syre till musklerna som cirklar runt urinvägarna.
 • Magnesium – är ett av de viktigaste elementen i kroppen. Det deltar i absorptionen av många näringsämnen. Stödjer nervsystemet. Det har antiinflammatoriska egenskaper.

Användarens feedback om användningen av Sevinal Opti

Sevinal Opti är ett beprövat växtbaserat kosttillskott. Det utsattes för många tester, vilket bevisade dess effektivitet såväl som säkerheten vid användning. Det är ett bra stöd även för allvarliga sjukdomar i urinvägarna. Samtidigt kan den användas ensam för inkontinensproblem. Det rekommenderas av läkare – specialister, men också av användare. Produkten har redan en etablerad position på marknaden. Folkmassor kom till honom och hjälpte honom att återgå till normalitet och samtidigt säkerställa fullständig diskretion.

 • « Föreställ dig ett jobb där du inte bara kan befria dig och med alla dina fysiologiska behov måste du vänta på en paus eller ett riktigt bra ögonblick. Ännu värre, när du kan använda toaletten i ett vänligt företag från toaletten, eftersom du inte har en på din egen arbetsplats. Ja, ja – jag arbetar i en kiosk. Under normala förhållanden, arbeta som alla andra. Det verkliga problemet började när min urinblåsa dök upp. Jag var hos läkaren, jag fick mediciner, jag använde dem i enlighet med instruktionerna och jag trodde att jag var efter problemet. Tyvärr var det inte. Till att börja med började jag känna allt oftare behov av att gå på toaletten. Dessutom var jag helvetet när jag tömde. Jag kände mig självmedveten när jag arbetade och hade inte råd med ofta pauser. Jag började bära specialinsatser, men behandlade det som en tillfällig lösning – för tillfället. Efter att ha återvänt hem letade jag efter några åtgärder som skulle begränsa behovet av ytterligare besök hos läkaren. Jag träffade Sevinal Opti. Jag beställde. Leveransen kom snabbt. Och det fungerade. Redan efter några dagar märkte jag positiva förändringar – problemet med inkontinens verkade mindre ofta och förbränningen var mer tållig och minskade gradvis. Efter de kommande två veckorna försvann den obehagliga känslan. Effekterna av behandlingen skulle bli snabbare än meddelandena och jag blev positivt överraskad. Jag bestämde mig för att fortsätta äta kapslar de närmaste veckorna, för fall. Idag mår jag bra . « Krystyna, 40-talet
 • « Den första olyckan hände mig under en affärsmiddag. Ot, vi har tecknat ett kontrakt med en entreprenör och nu konverserat med ett glas vin. Det är en skyldighet i mitt jobb. Vid någon tidpunkt skrattade jag av skämtet och gled ut. Jag lämnade och blötlägg underkläderna något. Jag meddelade ingenting, jag ursäktade snabbt och gick på toaletten. Jag kom tillbaka med mina underkläder fodrade med näsdukar. Jag räddade situationen, men skammen och förlägenhet som jag kände vid den tiden kan inte beskrivas. Jag trodde emellertid att det var en engångspråk som aldrig kommer att hända igen. Han hade ingen rätt! När situationen händde igen, denna gång lyckligtvis hemma, bestämde jag mig för att ingripa. Jag ville inte gå till läkaren, för 1 – jag har inte tid till det, 2 – jag försöker undvika giftiga läkemedel som belastar min kropp, 3 – jag kände mig bara generad. Så jag letade efter en lösning på nätet, i hemlighet från min fru. Jag träffade Sevinal Opti. Hela beställningsprocessen skedde på ett diskret sätt. Jag började ta kapslar. Jag vet inte ens när exakt behandlingen fungerade. Men det fungerade verkligen eftersom jag aldrig hade urininkontinens. Jag valde hela paketet, mer för profylax än för verkligt behov. « – Robert, 35 år
 • « Målet är så pinsamt för mig att det är svårt för mig att skriva om det. Även idag. Men jag tror att det är värt att uttrycka bara för att hjälpa andra. Jag trodde inte att jag vid 50 års ålder skulle känna mig som en sjuk kvinna. En som måste bära blöjor. Kroppen fuskade mig, jag kände mig inte säker. Jag hade problem med avföring, men slumpmässigt kunde jag inte hålla min urin. Jag var frustrerad, i några dagar kämpade jag med problemet på mitt eget sätt med att bada med kamomill, etc. Det hjälpte tyvärr inte. Jag gick till läkaren. Han ordinerade mediciner till mig, men de fungerade inte heller. Det räckte inte att det fortfarande inträffade olyckor, jag kände fortfarande brinnande. Min vän märkte att något var fel med mig. Hon började fråga hur hon hade det. Jag ville inte förråda mig själv för jag skämdes. Till slut grät jag och jag avslöjade allt. Jag var rädd för reaktionen – håna och överlämna sensation till tredje parter. Lyckligtvis hände inget sådant. Min vän Sevinal Opti rådde mig, eftersom jag fick veta – tillägget hjälpte hennes dotter. Jag tvekade inte länge. Jag började använda. Effekterna kommer kanske inte direkt, men efter några 1-2 veckor kände jag en bestämd skillnad. Efter två månaders behandling botade jag mig helt. Läkemedel hjälpte inte, farmors sätt hjälpte inte, han hjälpte ett enkelt växtbaserat botemedel. Jag rekommenderar. « Anna, 50-talet

Är det värt att använda Sevinal Opti? Vår åsikt

Urininkontinens är en specifik sjukdom som skapar en ond cirkel av impotens. Hennes tal åtföljs ofta av en skam så stor att hon sveper in armarna. Det här är intima saker som vanligtvis ingen vill dela med andra. Samtidigt måste du övervinna och hitta en effektiv lösning.

Lyckligtvis kommer diskreta lösningar också att realiseras. Sevinal Opti är effektiv, ger en snabb och omfattande effekt och samtidigt orsakar inte biverkningar för kroppen. Det är en förberedelse som kommer att återställa ett leende i ditt ansikte.

sevinal opti OBS: Under en begränsad tid har den officiella distributören av inkontinensberedningen SEVINAL OPTI ett specialerbjudande för våra läsare. Det är förknippat med en 100% trippelnöjdhetsgaranti för den köpta behandlingen om den inte ger de förväntade resultaten.

Klicka här för att prova SEVINAL OPTI!

använd DENNA länk för att få en GRATIS LEVERANS

 

Specialerbjudandet slutar idag!