Sevinal Opti – sfârșitul problemei jenante a incontinenței urinare

Incontinența este una dintre cele mai jenante afecțiuni cu care se confruntă atât bărbații, cât și femeile. Coboară zona de confort și îndepărtează încrederea în sine. Se poate lovi în orice moment – adesea se manifestă în cel mai puțin « convenabil » moment. Din fericire, problema poate fi combătută cu succes. Aveți nevoie de Sevinal Opti, un supliment pe bază de plante care funcționează pe scară largă, ad hoc și preventiv.

Problema incontinenței este la scară globală – afectează 12,4% dintre femei și 5% bărbați. Ian Milsom de la Centrul de Cercetare al Continentului de la Gothenburg (GCRC) în lucrarea sa intitulată  » Cât de mare este problema? Incontinența în număr « afirmă că pierderea controlului produce un sentiment de rușine, o dorință de a se izola și depresie, până la 50% dintre persoane nu caută ajutor specializat.

Uneori, totuși, situația necesită o decizie curajoasă – vizitarea unui medic specialist. Cu boala se poate lupta, de asemenea, prin exerciții adecvate și utilizarea de suplimente alimentare. Prețul include produse care nu numai că se luptă cu inflamația și arderea, dar și întăresc sistemul urinar din interior. Sevinal Opti îndeplinește aceste criterii în 100%.

Aplicarea și funcționarea Sevinal Opti

sevinal opti Sevinal Opti este sub formă de capsule (un pachet conține 30 de bucăți). Se recomandă consumarea a două capsule pe zi – cu 30 de minute înainte de masa planificată (de exemplu dimineața și seara). Suplimentul trebuie să fie beți cu multă apă. Nu depășiți doza recomandată. Rețeta este atât de dezvoltată încât este optimă să luați suplimentul de două ori pe zi. Utilizarea mai intensă este încă sigură pentru organism, dar nu dă efect multiplicat. Este neeconomic și inutil.

Produsul este destinat persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Suplimentarea trebuie acordată femeilor însărcinate și mamelor care alăptează. Se recomandă aplicarea tratamentului timp de cel puțin 60 de zile, astfel încât efectul să fie cuprinzător și permanent.

Sevinal Opti are un efect multi-teritorial. Combate simptomele imediate și, în același timp, ajunge la sursa problemei prin minimizarea riscului de disconfort jenant și jenant în viitor.

Spectrul de acțiune al lui Sevinal Opti:

 • ameliorează senzația de arsură neplăcută;
 • Combate problema incontinenței urinare în diferite situații (de exemplu, când strănut);
 • îmbunătățește tonusul muscular în podea pelviană (este un suport pentru exerciții);
 • reduce frecvența vizitelor la toaletă;
 • reglementează funcționarea tractului urinar prin întărirea acestuia din interior;
 • combate imposibilitatea de a trece urina și defecarea « picăturilor »;
 • sprijină lupta împotriva prostatei extinse sau supraaglomerate;
 • elimină infecțiile tractului urinar;

Compoziția suplimentului Sevinal Opti

Sevinal Opti se bazează pe o rețetă dovedită pe bază de plante. Folosește plante medicinale foarte active folosite ca medicamente naturale în multe regiuni ale lumii. Suplimentul a fost în plus susținut de vitamine și elemente care sporesc și accelerează efectele tratamentului. În același timp, componentele naturale sunt sigure pentru sănătate, nu provoacă efecte secundare și nu reprezintă o povară pentru stomac.

 • Trandafirul sălbatic (Rosa canina) – fostul arbust care a furnizat mâncarea de bază pentru o ființă umană, astăzi este tratat ca un supliment culinar și, în același timp, un medicament natural. Este o sursă de substanțe active valoroase. Acesta conține de zece ori mai multă vitamină C în comparație cu coacăzul negru. În plus, este o trezorerie a vitaminelor A, B1, B2, E, K, acid folic, flavonoide și carotenoide. Extractul de extract de săgeată combate infecțiile, asigură buna funcționare a rinichilor și a vezicii urinare. Este utilizat pentru a trata boli ale tractului urinar. Florile au un efect diuretic.
 • Ardeiul peruvian, maca (Lepidium meyenii) numit și ginsengul peruvian este o plantă veche de doi ani, găsită în Anzi. Este cultivat pentru proprietățile vindecătoare ale rădăcinilor. În medicina tradițională, popoarele din America de Sud au fost folosite de mii de ani. Extractul din semințe de mac conține fibrele, fitohormonii, antioxidanții, acizii grași, steroli, uleiul de muștar, vitaminele (A, B1, B2, B3, C, E) și sărurile minerale (bor, zinc, mangan, cupru, seleniu, calciu, fier). Consumul de rădăcină îmbunătățește vitalitatea, rezistența și energia sexuală. In plus, intareste muschii, imbunatateste starea de spirit si ajuta la lupta impotriva prostatei.
 • Dovleacul (Cucurbita pepo) – este acum folosit în principal ca decor de legume și de Crăciun. Între timp, în țara de origine (Mexic) este încă considerată un drog natural valoroasă. Există D-chiro-inozitol în parenchimul său, care poate înlocui insulina. În plus, dovleacul este o sursă de vitamine și săruri minerale. Este folosit ca un ajutor în tratamentul prostatei. Conținutul de fitosteroli afectează în mod pozitiv sistemul urinar, determinând creșterea maximă a debitului bobinei.
 • Porumb obișnuit (Zea mays) – tradiția de creștere a acestei cereale în Mexic ajunge la peste 4500 de mii. BC Aceasta este o sursă de proteine, grăsimi, carbohidrați și flavonoide. În plus, conține vitamine (B, C, D și E, K) și săruri minerale (inclusiv fosfor, magneziu, fier, seleniu). Steagul de porumb este diuretic. Acestea sunt recomandate pentru utilizarea în inflamația vezicii urinare și în tulburările ale tractului urinar. Crește cantitatea de oxalat, fosfat și urat excretat în urină.
 • Birch mesteacăn, tubercul de caramelină (Agathosma betulina) – este un arbust veșnic verde care se întâlnește în regiunile sudice ale Africii. Materialul brut medicinal este o frunză care conține, printre altele limonen, diospferon, pulegon și izo-mentonă. În țările de origine, este utilizat pe scară largă în tulburările vezicii urinare. Ameliorează simptomele inflamației vezicii urinare, a uretrei, a rinichilor și a frigului vezical.
 • Sabatul sabal, Sabal minor (Sabal minor) – este o plantă naturală, în principal în Statele Unite. Extrasele din fructul său negru, strălucitor sunt folosite pentru a normaliza metabolismul în celulele prostatei. Folosirea lateralei previne creșterea prostatei. În plus, rezolvă problema urinării frecvente, a urgenței, a fluxului redus și a incontinenței urinare.
 • Vitaminele B1, B2, B3, B12 – îndeplinesc funcții importante în multe procese fiziologice. Ele întăresc sistemul nervos, ceea ce crește rezistența la stres și reduce depresia. Ele facilitează transportul oxigenului către mușchii care circulă pe tractul urinar.
 • Magneziul – este unul dintre cele mai importante elemente ale corpului. Participă la absorbția multor substanțe nutritive. Sprijină sistemul nervos. Are proprietăți antiinflamatorii.

Feedbackul utilizatorului asupra utilizării lui Sevinal Opti

Sevinal Opti este un supliment alimentar dovedit pe bază de plante. A fost supusă unor numeroase teste, care și-au dovedit eficiența, precum și siguranța utilizării. Este un sprijin mare chiar și pentru bolile grave ale tractului urinar. În același timp, poate fi utilizat singur pentru probleme cu incontinență. Este recomandat de medici – specialiști, dar și de utilizatori. Produsul are deja o poziție stabilită pe piață. O mulțime de oameni au venit la el și l-au ajutat să se întoarcă la normalitate, asigurând în același timp libertatea deplină.

 • « Imaginați-vă un loc de muncă în care nu vă puteți elibera singur și cu toate nevoile dvs. fiziologice trebuie să așteptați o pauză sau un moment foarte bun. Și mai rău, când poți folosi toaleta într-o companie prietenoasă de la toaletă, pentru că nu ai unul la propriul loc de muncă. Da, da – lucrez într-un chioșc. În condiții normale, funcționează ca oricare alta. Problema reală a început când a apărut vezica mea. Am fost la doctor, am primit medicamente, le-am folosit în conformitate cu instrucțiunile și m-am gândit că am fost după problema. Din păcate, nu a fost așa. La început, am început să simt nevoia tot mai frecventă de a merge la toaletă. În plus, eram iad când eram golit. M-am simțit conștient în timp ce lucrau și nu-mi puteam permite pauze frecvente. Am început să port inserții speciale, dar am tratat-o ca o soluție temporară – deocamdată. După întoarcerea acasă, căutam măsuri care să limiteze necesitatea vizitelor suplimentare la medic. Am dat peste Sevinal Opti. Am comandat. Transportul a venit repede. Și a funcționat. După câteva zile am observat schimbări pozitive – problema incontinenței apare mai puțin frecvent, iar arderea a fost mai tolerabilă și a scăzut treptat. După următoarele două săptămâni, sentimentul neplăcut a dispărut. Efectele tratamentului ar fi mai repede decât anunțurile și am fost surprins pozitiv. Am decis să continui să mănânc capsule în următoarele săptămâni, doar pentru caz. Astăzi mă simt minunat . « Krystyna, 40 de ani
 • « Primul accident mi sa întâmplat în timpul unei cina de afaceri. Ot, am semnat un contract cu un antreprenor și acum vorbind ocazional cu un pahar de vin. Este o obligație în slujba mea. La un moment dat, am râs la glumă și am scăpat. Am plecat, înmoaie ușor lenjeria. Nu l-am lăsat să știe nimic, mi-am cerut scuze și m-am dus la toaletă. M-am întors cu lenjeria mea căptușită cu batiste de țesut. Am salvat situația, dar rușinea și jena pe care am simțit-o în acel moment nu pot fi descrise. Cu toate acestea, am crezut că a fost o glumă unică, care nu se va mai întâmpla niciodată. Nu avea nici un drept! Când situația sa întâmplat din nou, de data aceasta, din fericire acasă, am decis să intervină. Nu am vrut să merg la doctor, pentru că 1 – nu am timp pentru asta, 2 – încerc să evit drogurile toxice care îmi împovărează corpul, 3 – Mă simțeam jenat. Așa că am căutat o soluție pe net, în secret de la soția mea. Am dat peste Sevinal Opti. Întregul proces de comandare a avut loc într-un mod discret. Am început să iau capsule. Nici măcar nu știu când a fost exact tratamentul. Dar cu siguranta a functionat pentru ca nu am avut niciodata incontinenta urinara. Am ales întregul pachet, mai mult pentru profilaxie decât pentru nevoi reale. « – Robert, 35 de ani
 • « Problema este atât de jenantă pentru mine încât este greu pentru mine să scriu despre ea. Chiar și astăzi. Cu toate acestea, cred că merită să se exprime doar pentru ai ajuta pe alții. Nu m-am gândit că la vârsta de 50 de ani m-aș simți ca o femeie bătrână infirmă. Unul care trebuie să poarte scutece. Trupul ma înșelat, nu m-am simțit încrezător. Am avut probleme cu defecarea, dar la întâmplare nu mi-am putut menține urina. Am fost frustrat, pentru câteva zile mă luptam cu problema în felul meu, luând băi cu mușețel etc. De fapt, acest lucru nu a ajutat. M-am dus la doctor. Mi-a prescris medicamente, dar nici nu au lucrat. Nu a fost de ajuns că au existat încă accidente, m-am simțit încă arzând. Prietenul meu a observat că ceva nu este în regulă cu mine. A început să se întrebe cum era. Nu am vrut să mă trădez pentru că mi-era rușine. În cele din urmă, am plâns și am dezvăluit totul. Mi-a fost frică de reacție – bătăi de cap și trecerea senzației către terțe părți. Din fericire, nu sa întâmplat așa ceva. Prietenul meu Sevinal Opti ma sfătuit, pentru că așa cum am învățat – suplimentul la ajutat pe fiica ei. Nu am ezitat mult. Am început să o folosesc. Efectele nu pot să apară imediat, dar după câteva săptămâni am simțit o diferență clară. După două luni de tratament, m-am vindecat complet. Drogurile nu au ajutat, căile bunicii nu au ajutat, el a ajutat la un remediu simplu pe bază de plante. Recomanda « Anna, 50 de ani

Merită să folosiți Sevinal Opti? Opinia noastră

Incontinența urinară este o boală specifică care creează un cerc vicios de impotență. Discursul ei este adesea însoțit de o rușine atât de mare încât ea își înfășoară brațele. Acestea sunt chestiuni intime pe care, de obicei, nimeni nu vrea să le împărtășească altora. Între timp, trebuie să depășești și să găsești o soluție eficientă.

Din fericire, soluțiile discrete ajung să se realizeze. Sevinal Opti este eficient, oferă un efect rapid și complet și, în același timp, nu produce efecte secundare pentru organism. Este un preparat care vă va restabili un zâmbet pe față.

sevinal opti NOTĂ: Pentru o perioadă limitată de timp, distribuitorul oficial al preparatului de incontinență SEVINAL OPTI are o ofertă specială pentru cititorii noștri. Este asociat cu o garanție triplă de satisfacție de 100% pentru tratamentul achiziționat în cazul în care nu aduce rezultatele așteptate.

Faceți clic aici pentru a încerca SEVINAL OPTI!

utilizați ACEST link pentru a obține o LIVRARE GRATUITĂ

 

Oferta specială se termină și astăzi!